Over ons

professionele beveiligingsdiensten
Over ons

Welkom bij Elite Security Force!

Sinds onze oprichting in 2017 hebben we ons gepositioneerd als een vertrouwde partner voor beveiligingsdiensten in de regio. Bij Elite Security Force geloven we in het belang van professionaliteit, integriteit en klantgerichtheid, en deze waarden vormen de kern van alles wat we doen.

Bij Elite Security Force hebben we een divers klantenbestand opgebouwd, variërend van gemeenten en overheidsinstanties tot gerenommeerde casino’s, musea, sportcentra en haventerminals. We zijn er trots op dat we deze organisaties kunnen ondersteunen bij het beschermen van hun eigendommen, medewerkers, gasten en bezoekers.

Bij Elite Security Force streven we naar een cultuur van samenwerking, integriteit en maatschappelijke verantwoordelijkheid.

We zijn trots om aan te kondigen dat ons bedrijf beschikt over het keurmerk beveiliging en gecertificeerd is volgens de ISO 9001:2015 norm, wat ons engagement voor kwaliteit en betrouwbaarheid onderstreept.

Kortom, bij Elite Security Force kunt u rekenen op betrouwbare en professionele beveiligingsdiensten die uw gemoedsrust garanderen. We kijken ernaar uit om met u samen te werken en u te helpen bij het beschermen van wat het belangrijkst is voor u.

Vestiging en bedrijfsgegevens

Elite Security Force is samen met haar dochterbedrijf Event Security Force gevestigd op één locatie. Hieronder treft u de gegevens van Elite Security Force & Event Security Force aan:

Elite Security Force B.V.
Fascinatio Boulevard 1132a
2909 VA Capelle aan den IJssel
Vergunning: ND 4941

Event Security Force B.V.
Fascinatio Boulevard 1132a
2909 VA Capelle aan den IJssel
Vergunning: ND 5461

Elite Academy Force B.V.
Sextantstraat 59
2901 ZZ Capelle aan den IJssel
Contact: +31 (0)10 229 0418
Email: info@eliteacademyforce.nl

Elite Security Force B.V. (Cursussen en vergaderingen)
Fascinatio Boulevard 1136a
2909 VA Capelle aan den IJssel

Elite Security Force B.V. (Commando centrum)
Sextantstraat 73
2901 ZZ Capelle aan den Ijssel

Missie

Bij Elite Security Force streven we ernaar een toonaangevende rol te spelen in het waarborgen van veiligheid en gemoedsrust voor bedrijven en particulieren in Nederland. Onze missie is om niet alleen een van de beste beveiligingsbedrijven van het land te zijn, maar ook om een betrouwbare partner te zijn die bekend staat om zijn professionaliteit, integriteit en klantgerichtheid. Door onze hooggekwalificeerde medewerkers en innovatieve benaderingen streven we ernaar om een veiligere omgeving te creëren waarin onze klanten met vertrouwen kunnen opereren.

visie
missie

Visie

Onze visie bij Elite Security Force is om de standaard te zetten voor uitmuntendheid in de beveiligingsindustrie. We willen erkend worden als een bedrijf dat zich onderscheidt door zijn onwrikbare toewijding aan kwaliteit, integriteit en klanttevredenheid. Onze visie is gebaseerd op onze kernwaarden van professionaliteit, betrouwbaarheid, klantgerichtheid, integriteit, veiligheid en kwaliteit, teamwork, maatschappelijke verantwoordelijkheid en innovatie. Door vast te houden aan deze waarden, streven we ernaar om de voorkeurspartner te worden voor beveiligingsdiensten in Nederland.

Strategie

Onze strategie bij Elite Security Force richt zich op verschillende pijlers:

 

  1. Hooggekwalificeerd personeel: We blijven investeren in de training en ontwikkeling van onze medewerkers om ervoor te zorgen dat ze voldoen aan de hoogste normen van professionaliteit en deskundigheid. Door continue bijscholing en certificering zorgen we ervoor dat ons personeel altijd klaar staat om te voldoen aan de evoluerende behoeften van onze klanten.

 

  1. Klantgerichte dienstverlening: We stellen onze klanten centraal in alles wat we doen. Door goed te luisteren naar hun behoeften en wensen, kunnen we onze diensten aanpassen en op maat maken om aan hun specifieke eisen te voldoen. We streven ernaar om een lange termijn relatie op te bouwen gebaseerd op vertrouwen en wederzijds succes.

 

  1. Innovatie en technologie: We omarmen voortdurend nieuwe technologieën en innovatieve benaderingen om onze diensten te verbeteren en te differentiëren in de markt. Door gebruik te maken van geavanceerde beveiligingsoplossingen en systemen streven we ernaar om onze klanten de best mogelijke bescherming te bieden.

 

  1. Maatschappelijke verantwoordelijkheid: We zijn toegewijd aan het maken van een positieve impact op de samenleving en het milieu. We zullen blijven streven naar duurzaamheid, milieubewustzijn en het ondersteunen van lokale gemeenschappen en goede doelen.

 

Met deze strategische pijlers willen we onze missie en visie realiseren en Elite Security Force positioneren als de voorkeurspartner voor beveiligingsdiensten in Nederland, bekend om zijn uitmuntendheid, integriteit en klantgerichtheid.

Kernwaarden

Deze kernwaarden vormen de basis van onze bedrijfscultuur en begeleiden ons in al onze activiteiten en beslissingen bij Elite Security Force. We zijn vastbesloten om deze waarden hoog te houden en ze te laten dienen als leidraad voor ons dagelijks werk.

professionaliteit

Bij Elite Security Force streven we naar de hoogste standaarden van professionaliteit in alles wat we doen. Onze medewerkers zijn goed opgeleid, ervaren en toegewijd aan het leveren van uitmuntende beveiligingsdiensten aan onze klanten.

Klantgerichtheid

Bij Elite Security Force staat de tevredenheid van onze klanten centraal. We luisteren naar de behoeften en wensen van onze klanten en passen onze diensten aan om aan hun specifieke eisen te voldoen. Door proactief te zijn en te streven naar continue verbetering, streven we ernaar om de verwachtingen van onze klanten te overtreffen.

Veiligheid en kwaliteit

Bij Elite Security Force hebben we een onwrikbare toewijding aan de veiligheid en kwaliteit van onze diensten. We nemen alle nodige maatregelen om de veiligheid van onze klanten en hun eigendommen te waarborgen, en we streven voortdurend naar verbetering om de hoogste kwaliteit van dienstverlening te leveren.

Maatschappelijke verantwoordelijkheid

Als verantwoordelijke organisatie erkennen we onze rol in de samenleving en streven we ernaar om een positieve impact te hebben op onze gemeenschappen. We zijn toegewijd aan duurzaamheid, milieubewustzijn en het ondersteunen van lokale initiatieven en goede doelen.

Integriteit

Eerlijkheid, eerlijkheid en ethisch gedrag zijn essentieel in alles wat we doen. We handelen altijd met integriteit, zowel intern als extern, en we streven ernaar om vertrouwen en respect te verdienen door consistent te handelen in overeenstemming met onze kernwaarden en ethische normen.

Betrouwbaarheid

Vertrouwen is de hoeksteen van ons bedrijf. We zijn trots op onze reputatie als een betrouwbare partner voor onze klanten. Door onze betrouwbaarheid te tonen in elke interactie, zorgen we ervoor dat onze klanten gemoedsrust hebben, wetende dat ze kunnen rekenen op Elite Security Force om hun belangen te beschermen.

Teamwerk

We geloven in de kracht van samenwerking en teamwork. Bij Elite Security Force werken we samen als een hecht team om onze doelen te bereiken en onze klanten de best mogelijke service te bieden. We waarderen de unieke bijdragen van elk teamlid en streven naar een cultuur van respect, ondersteuning en samenwerking.

Innovatie

Bij Elite Security Force streven we voortdurend naar innovatie en vooruitgang. We omarmen nieuwe technologieën, processen en ideeën om onze diensten te verbeteren en tegemoet te komen aan de veranderende behoeften van onze klanten en de markt.

Kwaliteitskeurmerken

Het bedrijf heeft een gekwalificeerd managementsysteem en bezit over verschillende kwaliteitskeurmerken.

  • ISO 9001:2015
  • Keurmerk beveiliging

Wat onze klanten zeggen

Cor Snijders
Cor Snijders
28 Januari 2024
Komen hun afspraken na.
W
W
26 Juli 2023
Ik vind Elite Force Security een professioneel en allround beveiligingsbedrijf bestaande uit zeer hardwerkende mensen. Zeer betrouwbaar om als ondernemer mee samen te werken ook. Akin (de directeur) is een zeer kalme en sympathieke man die geduldig al je wensen samen met je bespreekt. Het bedrijf staat tevens voor vriendelijkheid en flexibiliteit maar uiteraard ook veiligheid. Het bedrijf werkt met veel gerenommeerde opdrachtgevers samen, en dat zegt eigenlijk al genoeg. Dit bedrijf krijgt daarom dik verdiend ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️5 sterren van mij! Ga zo door!
Bandara Siwrathna
Bandara Siwrathna
26 Juli 2023
Ik wil graag mijn oprechte waardering uiten voor jullie uitstekend werk en toewijding aan proactieve beveiligingsmaatregelen, evenals jullie zeer lokale en adequaat doordachte aanpak. Jullie hebben duidelijk bewezen dat jullie grilligheid van gemeenschap top prioriteit is. Wat mij meteen opvalt is proactieve aanpak bij het waarborgen van de veiligheid in plaats van te wachten op incidenten. Dit getuigt van jullie inzet om te anticiperen op potentiele risico's en zo de veiligheid van jullie klanten te maximaliseren. Daarnaast ben ik zeer onder de indruk van jullie lokale aanpak, het feit dat jullie nauw samen werken waarin jullie opereren is lovenswaardig. Bovendien spreek jullie adequaat doordachte behandelingen mij enorm aan. Jullie hebben inzicht van risico's en behoeften aan individuele situatie. Dit bewijst van Jullie expertise, professionaliteit en het is duidelijk dat jullie in staat zijn op maat gemaakte oplossingen te bieden en ernaar te handelen. Ik ben zeer dankbaar voor het creëren van een veilige omgeving voor ons allemaal. Jullie proactieve aanpak, betrokkenheid en adequaat doordachte maatregelen van jullie vooraanstaand Security Force dat ik ten zeerste zou aanbevelen aan anderen. Gaat zo door met goede werk. Met vriendelijke groet.
Abdurrahman Karaca
Abdurrahman Karaca
25 Juli 2023
De beste professionele beveiligingsbedrijf!
Peter Kaya
Peter Kaya
25 Juli 2023
Professioneel bedrijf met ervaren beveiligers. Vriendelijke eigenaar die de klant goed weet te helpen. Hans Kaya

Onze Locaties

Elite Security Force B.V.

Fascinatio Boulevard 1132a
2909 VA Capelle aan den IJssel
Vergunning: ND 4941
Contact: +31 (0)10 229 0418
Email: info@elitesecurityforce.nl

Elite Academy Force B.V.

Sextantstraat 59
2901 ZZ Capelle aan den IJssel
Contact: +31 (0)10 229 0418
Email: info@eliteacademyforce.nl

Elite Security Force B.V. (Cursussen en vergaderingen)

Fascinatio Boulevard 1136a
2909 VA Capelle aan den IJssel

Elite Security Force B.V. (Commando centrum)

Sextantstraat 73
2901 ZZ Capelle aan den Ijssel