Diensten

Veiligheid in de (Petro) chemie

Aanbod van verschillende beveiligingsdiensten binnen de (Petro) chemie. Zowel vaste dienstverleningen als bijvoorbeeld tijdelijke ISPS-locaties....

Lees meer

Crisis- en vluchtelingenopvang

Op verschillende cruiseschepen en landlocaties in- en rondom Rotterdam is Elite Security Force actief in het leveren van gekwalificeerd beveiligingspersoneel...

Lees meer

Horeca- en evenementenbeveiliging

Als horecaondernemer of festivalorganisator heeft u te maken met verschillende risico’s. En de horeca/evenementenbeveiliger speelt daar een belangrijke rol bij....

Lees meer

Opleiden en trainen

Elite Academy Force B.V. is een dochteronderneming van Elite Security Force B.V. De trainingen en opleidingen voor het personeel worden...

Lees meer

Verhuur mobiele camera-units

U kunt bij ons terecht voor tijdelijke of permanente oplossingen voor videobewaking. Voor tijdelijke oplossingen kunt u onderstaand op “bestellen”...

Lees meer
ww
professionele beveiligingsdiensten
Onze Diensten

Bij objectbeveiliging moet worden gedacht aan beveiligings-, portiers- en/of receptiediensten. Onze beveiligers zijn getraind in het vroegtijdig signaleren van onregelmatigheden en het adequaat optreden hiertegen.

Door het verrichten van regelmatige controle rondes en het vroegtijdig signaleren van onregelmatigheden, zorgen onze beveiligers dat u en uw medewerkers ongestoord verder kunnen werken en dat de vitale belangen van uw organisatie niet beschadigd worden.

Daarnaast kunnen onze beveiligers u ook van dienst zijn door het uitvoeren van toegangscontroles, het ontvangen en registreren van bezoekers, het beantwoorden en doorverbinden van de telefoon en sleutelbeheer.

shutterstock_4

Wij leveren winkelsurveillanten ter voorkoming van diefstal en/-of derving binnen uw winkel. Wij passen proactief beveiligingstechnieken toe om dit te waarborgen. Bij preventief en proactief optreden kunt u denken aan het herkennen van verborgen artikelen in kleding, het verwisselen of vervalsen van prijzen en het naar buiten sturen van kinderen met artikelen.

Naast preventief en proactief optreden, zijn onze beveiligers getraind en om repressief op te treden bij een eventuele diefstal of calamiteit binnen uw winkel. Zij weten hoe zij op een juiste manier een winkeldief moeten aanhouden, zonder dat u, uw medewerkers en uw klanten hier lasten van zullen ondervinden.

gu-3

Uit onze ervaring is gebleken dat de reguliere objectbeveiliging niet of niet afdoende aansluit bij zorginstellingen. Hiertoe heeft Elite Security Force in samenwerking met deskundigen uit de zorg een eigen beveiligingsconcept ontwikkeld. De beveiligers die werkzaam zijn in de zorg zijn zorgvuldig geselecteerd. Immers niet iedereen is geschikt voor, of heeft affiniteit met de doelgroep. Onze medewerkers hebben ervaring met verschillende doelgroepen in de zorg.

Of het nu gaat om bezoekers in de nachtopvang, patiënten op een verpleegafdeling of bewoners in een beschermde woonvorm. Een goed opgeleide beveiliger in de zorg minimaliseert niet alleen veiligheidsrisico’s, maar neemt ook ondersteunende taken op zich.

Een ESF beveiliger in de zorg heeft naast het verplichte MBO 2 diploma, BHV en EHBO aanvullende trainingen gevolgd, zoals:

  • Psychologie (herkennen van ziektebeelden);
  • Verslaving (type en gedrag);
  • De-escalerende interventietechnieken;