
Als horecaondernemer of festivalorganisator heeft u te maken met verschillende risico’s. En de horeca/evenementenbeveiliger speelt daar een belangrijke rol bij. Want het bij elkaar komen van grote aantallen mensen brengt risico’s en verantwoordelijkheden met zich mee.
Onze horeca- en evenementenbeveiligers zijn getraind om gevaarlijke omstandigheden voor de bezoekers en het personeel te voorkomen. Door vroegtijdig signaleren van onveilige situaties, streven wij ernaar om een situatie niet te laten escaleren.
De taken van onze horeca- en evenementenbeveiligers bestaan uit het tegengaan en voorkomen van geweld of agressiviteit, het voorkomen en tegengaan van alcoholmisbruik, het voorkomen van gebruik of handel in drugs en het beveiligen van artiesten
Referenties:
- Holland Casino;
- Malle Babbe Nijmegen;
- Stretto Nijmegen;
- Drie Gezusters Nijmegen;
- Sjors & Sjimmie;
- Bar 2;
- Het Paleis;
- Topsportcentrum Rotterdam;